ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ)

Πολύγυρος 15 Ιουλίου 2021

Σύμφωνα με το άρθρο 40 σε συνδυασμό με τα άρθρα 15 έως 34 του Καταστατικού του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , Κ α λ ο ύ μ ε Τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 26 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

1.-Διοικητικός Απολογισμός

2.-Οικονομικός Απολογισμός

3.-Αρχαιρεσίες και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία λόγω λήξης θητείας των παρόντων μελών.

-Η εκλογή τόσο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και της Εξελεγκτικής για την επόμενη τριετία θα γίνει από ενιαίο ψηφοδέλτιο (άρθρο 34 του καταστατικού ). -Τα μέλη πρέπει να παρίστανται αυτοπροσώπως και όχι με αντιπρόσωπο (έγγραφη εξουσιοδότηση ) διότι το άρθρο 31 του καταστατικού καταργήθηκε στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο. -Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται εγγράφως στην Τοπική Διοίκηση μέχρι την 21-7-2021 δηλαδή πέντε ημέρες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης στους:Πρόεδρο ΠΑΛΛΗ Δημητριο τηλ. 6908620912) και στον Γενικό Γραμματέα ΤΣΑΓΑΝΟ Ιωάννη τηλ. 6974931807). Και στο mail – dimpall2011@hotmail.com -Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 στον ίδιο τόπο και χρόνο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

S E R V O P E R A M I K E C O
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος         Ο  Γενικός Γραμματέας

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ         Ιωάννης ΤΣΑΓΑΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *