Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών -ipa Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, αισθάνεται την τιμή και την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. Ηλία Βασιλάκη, και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Χριστόδουλο Χριστοδούλη για την ευγενική προσφορά τους σε χορηγία υλικού (Λάβαρα που έχουν το λογότυπο της Ι.Ρ.Α Χαλκιδικής) στην Τοπική μας.

Σκοπός των Ενώσεών μας είναι η δημιουργία σχέσεων φιλίας, η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αμοιβαίας εξυπηρέτησης, αλλά και όπου χρειαστεί η βοήθεια μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους. Επίσης, μέσα από τις δράσεις μας, όπως η οργάνωση εκδηλώσεων, συμβάλλουν και αυτές τα μέγιστα στη πνευματική, πολιτιστική και επαγγελματική ανάπτυξη των μελών μας, σύμφωνα με τις αρχές που διέπουν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.).

Η συμβολική ενέργεια των προαναφερομένων καθώς και η μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης, δείχνει ξεκάθαρα, ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε κάθε δράση, συλλογική προσπάθεια, πρόταση, πρωτοβουλία των Σωματείων.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι είναι μεγάλη τιμή και χαρά να συνεργάζεσαι με ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται , δαπανώντας από τον χρόνο τους, για τα συμφέροντα των μελών της Ένωσής μας, κάνοντας πράξη το SERVO PER AMICO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *