ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ IPA SECTION SIBIU

Πολύγυρος, 30-Αυγούστου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής την 26-8-2019 με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της International Police Association – Romanian Section Sibiu,κ. Dumbrean Marian στο ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort. Τον Πρόεδρο και τη σύζυγό του τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής (ipa)ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος , ο Γενικός Γραμματέας ΤΣΑΓΑΝΟΣ Ιωάννης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΜΑΥΡΙΔΗΣ Διονύσιος και το μέλος ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Πέτρος.
Στη συνέχεια διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων κοινού ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα για την οργάνωση εκδηλώσεων, τη συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και του αθλητισμού, για την ανάδειξη πνεύματος φιλίας-αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών.
Ανταλλάξαμε αναμνηστικά δώρα και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, επιβεβαιώνοντας ότι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι ο χώρος που ο αστυνομικός αναζητεί τη φιλία, την ειλικρινή και ανιδιοτελή, ο χώρος όπου τα μέλη κτίζουν και υπηρετούν ιδέες της φιλίας χωρίς σύνορα.
Ο Πρόεδρος Dumbrean Marian μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και μας απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για επίσκεψη στη χώρα του. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κ.ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ Κων/νο, τον Διευθυντή Ασφαλείας κο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κων/νο για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία του προέδρου της Τ.Δ.Sibiu Ρουμανίας

Επίσης ευχαριστούμε τις εταιρίες ΄΄KONSTANTARAS WINES΄΄ , ΤΟ ΄΄ΜΕΛΙ ΣΙΘΩΝ΄΄ και τις ελιές ΄΄ΔΕΑΣ΄΄ για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε κάθε εκδήλωση της τοπικής μας.

S E R V O P E R A M I K E C O
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΠΑΛΛΗΣ                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *