Ενίσχυση Πολύτεκνης Οικογένειας

Πολύγυρος, 14 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής κ.ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος, παρέδωσε χρηματική ενίσχυση  σε πολύτεκνη οικογένεια μέλους μας.
Η IPA Τ.Δ Χαλκιδικής θα είναι πάντοτε δίπλα, γιατί πιστεύει ότι η οικογένεια η οποία αποτελεί το μόνο σταθερό θεμέλιο της κοι­νω­νίας και τον αρραγή ιστό της, που σε κάθε εποχή, αλλά ιδιαι­τέ­ρως στα χρόνια της κρίσεως τα οποία διερ­χόμαστε, τη συγκρατεί ώστε να μη διαλυθεί.
Και αν η κάθε οικογένεια είναι ένα πολύτιμο κύτταρο, η προσ­φο­ρά της πολύ­τε­κνης οικογέ­νειας είναι ακόμη πιο σημαντική για όλους μας.
Γιατί σε όλες τις οικο­γένειες οφεί­λου­με πολλά, περισ­σότερα όμως οφεί­λουμε στις πο­λύ­τεκνες οικο­γέ­νει­ες, στις πολύ­τεκνες μητέρες που με αυταπάρ­νηση και αυτοθυ­σία προσφέρουν τα πάντα για την οικογένεια, για τα παιδιά τους, για την ανατροφή τους, για την πρό­οδό τους, χωρίς να αποβλέ­πουν σε προσωπικά οφέλη αποβλέ­ποντας στο κοι­νό καλό, αποβλέ­πο­ντας στο να προσφέρουν στον τό­πο μας, και στην κοινωνία μία προοπτική για το μέλλον.

SERVO PER AMIKECO

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                       ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *