13η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων IPA – Πειραιάς

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ &ΝΗΣΩΝ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18532
ΤΗΛ.: (+30) 210 4149000-1 εσ.9880 (μέσω Τ/Κ)
(+30) 210 4149129 (απ’ ευθείας)
www.ipa-gr.org
FAX: (+30) 210 4175618
E-MAIL: ipapeiraias@gmail.com

Πειραιάς, 4-10-2017
Προς
1.    ΤΔ ΙΡΑ ΧΩΡΑΣ
2.    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΡΑ

13η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η ΤΔ Πειραιώς και Νήσων επιφυλάσσει για εφέτος ένα τριήμερο ποιοτικών μίνι διακοπών σε όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν στη θεσμοθετημένη πλέον ετήσια φιλκή συνάντηση μας.
Η ΤΔ Πειραιώς και Νήσων όπως όλοι γνωρίζετε με την  ομόφωνη γνώμη των συμμετεχόντων στη 12η Φιλική Συνάντηση, η οποία  με επιτυχία έγινε στα Τρίκαλα τον Δεκέμβριο του 2016 και  ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, ανέλαβε τη διοργάνωση της 13ης Φιλικής Συνάντησης Τοπικών Διοικήσεων.

Η χαρά όλων των μελών της Τοπικής μας Διοίκησης ήταν απερίγραπτη με τη σκέψη και μόνο ότι μας δίδεται και εμάς με τη σειρά μας η ευκαιρία να υποδεχθούμε και να φιλοξενήσουμε  τους συναδέλφους και συνοδοιπόρους  σε αυτόν το αέναο αγώνα συνένωσης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένεια και  της  οικογένειας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί από 1-3 Δεκεμβρίου  στο ξενοδοχείο SAVOY  Ηρ. Πολυτεχνείου 93, στο κέντρο της πόλης.  http://www.savoyhotel.gr/el
Κατά τη διάρκεια της, θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτούμε το ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, στις αίθουσές του οποίου εκτίθενται σήμερα περισσότερα από 2.500 αντικείμενα ταξινομημένα χρονολογικά και θεματικά, ζωντανεύοντας τη ναυτική ιστορία και παράδοση από την προϊστορική εποχή ως τις μέρες μας http://hmmuseum.gr/   καθώς και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, το οποίο αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης μας ένα νεοκλασικό κτήριο που χτίστηκε σε σχέδια του αρχιτέκτονα Ιωάννη Λαζαρίμου κι εγκαινιάστηκε στις 9 Απριλίου του 1895. Στην υπεραιωνόβια λειτουργία του, έχει γνωρίσει στιγμές δόξας και έχει φιλοξενήσει ιστορικές παραστάσεις και σχεδόν όλα τα ιερά τέρατα του  Ελληνικού θεάτρου (Ροντήρης, Κατράκης, Παξινού κα) https://www.dithepi.gr/el Επίσης θα απολαύσουμε τον καφέ μας (όσοι το επιθυμούν) στο V’ AMMOS BAR – RESTAURANT http://www.vammos.gr/ με την επιβλητική θέα του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης

Τέλος την αποχαιρετηστήρια  βραδιά, μετά το δείπνο μας θα μεταβούμε ομαδικά με λεωφορεία στο νυχτερινό κέντρο  ΦΩΤΑΕΡΙΟ , http://fotaerio.gr/ για ολονύχτιο γλέντι παρέα με τους Γιάννη Πλούταρχο, Ηλία Βρεττο, Kings και τη Ντιάνα  (προαιρετική συμμετοχή 25 € κατ ΄άτομον ).
Η τιμή περιλαμβάνει 1 φιάλη ουίσκι απλό ανά 4 άτομα ή 1 φιάλη κρασί προσφοράς ανα 2 άτομα. Η μετάβαση και επιστροφή στο ξενοδοχείο θα γίνει με λεωφορεία με μέριμνα της Τοπικής μας Διοίκησης
Επίσης, για όλες τις ημέρες της Συνάντησης θα χορηγηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες ειδικό εκπτωτικό κουπόνι  20% για αγορές από το κατάστημα RED STORE εντός του Σταδίου Καραϊσκάκη.
Τέλος, όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για μία ολοήμερη κρουαζιέρα, σε χρόνο που επιθυμούν στον Πόρο, Ύδρα και Αίγινα.
Σας επισυνάπτουμε αναλυτικό πρόγραμμα, τιμές και δήλωση συμμετοχής, με τη θερμή παράκληση να τηρηθούν αυστηρά οι προθεσμίες

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,  ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  13filikisynantisi@gmail.com

SERVO PER AMIKECO

Ο Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας

Κυριάκος Κάρκαλης                  Άγγελος Κονταράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *