Δελτίο Τύπου – Προσφορά σακιδιών Α΄Βοηθειών σε συναδέλφους των Ομάδων

Πολύγυρος, 11 Μαΐου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών /Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής στην προσπάθειά της να βοηθήσει το Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής για το έργο και τη συνεισφορά του στο κοινωνικό σύνολο, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες και την αύξηση της εγκληματικότητας, προτιθέμεθα να προσφέρουμε σε συνεργασία με το φαρμακευτικό σύλλογο Χαλκιδικής στις ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ. σαράντα σακίδια Πρώτων Βοηθειών για τραύματα από ένοπλα και μη περιστατικά.

     Η προσφορά (δωρεά) αυτή θα είναι ένα σημαντικό εφόδιο που θα εξασφαλίζει την άμεση φροντίδα σε περίπτωση τραυματισμού για την διατήρηση της ζωής και την πρόληψη της επιδείνωσης της υγείας του τραυματία.

     Για να γίνει κατανοητή η ιδιαιτερότητα αυτών των ατομικών σακιδίων, θα αναφέρουμε ότι περιέχουν υλικά πρώτων βοηθειών, αιμορραγικών και βαλλιστικών τραυμάτων, ένας εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για όλους τους αστυνομικούς που ασχολούνται σε εξωτερικές υπηρεσίες και αντιμετωπίζουν καθημερινά επείγοντα περιστατικά που ενδεχομένως να έχουν δυσάρεστη εξέλιξη.

     Πρόθεση της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών είναι ο εφοδιασμός σε πρώτη φάση των ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ. με τα εξειδικευμένα σακίδια πρώτων βοηθειών, με την κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού και σε δεύτερη φάση ο εφοδιασμών των υπολοίπων Αστυνομικών Υπηρεσιών με σακίδια Πρώτων Βοηθειών.

SERVO PER AMIΚΕCO
Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *