Πανελλήνιος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής, του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα κατόπιν πρότασης τις Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Όλα τα παιδιά των μελών μας, ηλικίας 6-12 ετών (γεννημένα από 1-1-2009 έως 31-12-2015) μπορούν να συμμετάσχουν, υπό την προϋπόθεση ότι ένας από τους δύο γονείς ή κηδεμόνας συναινεί τόσο για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, την έκθεση έργων και τη χορήγηση δικαιωμάτων στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για οποιαδήποτε χρήση. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ο ένας γονέας η κηδεμόνας να είναι μέλος της Ένωσης μας.

Κάθε παιδί πρέπει να ζωγραφίζει σε χαρτόνι μεγέθους Α4. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα εξής: μολύβι, ακουαρέλες, τέμπερες, παστέλ πετρελαίου, ξηρό παστέλ, μελάνια. Τα σχέδια πρέπει να συνοδεύονται από συμπληρωμένο ειδικό έντυπο που περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζομένου (όνομα, επώνυμο), την ηλικία, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του γονέα και τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας . Οι γονείς αποδέχονται αυτόματα όλους τους παραπάνω όρους που καθορίζονται από την Επιτροπή. Τα έργα θα παρουσιαστούν σε έκθεση ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους και όλες οι ζωγραφιές θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή.

Οι δέκα καλύτερες ζωγραφιές θα βραβεύουν και στους δημιουργούς τους θα δοθεί τιμητικά το ποσό των 100 ευρώ. Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα.Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να δημοσιεύει για οποιονδήποτε σκοπό τη λίστα των νικητών. H συμμετοχή στον διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως την συναίνεση και την εκχώρηση των απαραίτητων δικαιωμάτων (δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εκμετάλλευση) για το σκοπό αυτό χωρίς άλλη αξίωση. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την άνευ όρων αποδοχή των όρων του διαγωνισμού και συνεπάγεται την επακόλουθη παραίτηση. Όλα τα παραπάνω καλείται να τα υλοποιήσει η Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΚωνσταντίνοΠαπανικολάου τηλ.6940276585 Φωτεινή Ρώμα τηλ.6906566056Δημήτριος Πάλλης τηλ.6944388935. Ιωάννης Λαμπαδάρης τηλ.6945554048. Βασίλειος Δραγούτσος τηλ.69554702

TA ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ mail@ipachalkidiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.