ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Πολύγυρος, 20-Δεκεμβρίου 2019

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την 20-12-2019 ημέρα Παρασκευή στην αίθουσα της ΕΠΟΚΑΜ στον Άγ. Μάμα Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εδώ και πολλά χρόνια Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή η οποία διοργανώθηκε από κοινού από την Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Δ.Ε.Α., την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χαλκιδικής και την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής.
Τις ευχές τους για Καλά Χριστούγεννα απηύθυναν ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας
Χαλκιδικής Ταξίαρχος κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Α. / Τ.Δ. Χαλκιδικής κ. ΚΑΜΠΑΝΤΑΪΔΗΣ Στυλιανός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής κ. ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και ο Πρόεδρος του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ κ. ΤΣΑΓΑΝΟΣ Ιωάννης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών νιώθουμε ευτυχείς που αυτές τις εορταστικές ημέρες, οι οποίες, είναι κατ εξοχήν αφιερωμένες στα παιδιά, να μπορέσουμε και εμείς να συνεισφέρουμε για μια ακόμη χρονιά, και μέσω αυτή της εκδήλωσης να μεταφέρουμε το μήνυμα της αγάπης στις οικογένειές των συναδέρφων μας

H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών έχει υποχρέωση να δείχνει το σωστό δρόμο για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων που είναι η αναζήτηση της αξίας του ρήματος «δίνω» μέσα στη ψυχή μας, της φράσης «προσφέρω στον συνάνθρωπό μου».
Η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης μ’ ένα χαμόγελο, μια παρουσία, μια φροντίδα, μια παροχή υλικών ή συναισθηματικών αγαθών προς τον συνάνθρωπο. Αυτή η αγάπη θα δώσει ένα καλό μάθημα τόσο σε μας όσο και στα παιδιά μας και ως προς αυτό, η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο να περάσουν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ -ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία και αγάπη. Ο νέος χρόνος ας είναι το ξεκίνημα για νέες δημιουργίες, συνεργασίες, επιτυχίες και πολλές χαρές!

   S E R V O  P E R  A M I K E C O

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *