Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική –

 

 

 

Πολύγυρος, 14-ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν, καθώς και την ολόψυχη συμπαράσταση στους τραυματίες και τους πληγέντες.
Τέτοια είδους καιρικά φαινόμενα είναι πρωτόγνωρα για το Νομό Χαλκιδικής.
Ελάχιστα λεπτά χρειάστηκε η φύση προκειμένου να ισοπεδώσει τα ανθρώπινα κατασκευάσματα και να σύρει στο θάνατο επτά ανθρώπους, τραυματίζοντας παράλληλα δεκάδες άτομα.
Συγχαίρουμε όλο το κρατικό μηχανισμό που έδρασε αστραπιαία, καθώς και τους Αστυνομικούς ,Πυροσβέστες ,Λιμενικούς , Ιατρούς, καθώς και τους εθελοντές.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών τον κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια για τις οικογένειες των θυμάτων ,καθώς ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες από την πρωτοφανή κακοκαιριά που έπληξε τη Χαλκιδική, δηλώνοντας ότι το Δ.Σ. της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών θα είναι στο πλευρό των συναδέλφων που επλήγησαν από την κακοκαιρία.
Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Τμήματος κ ΠΑΠΑ  Βασίλειο ο οποίος εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες ”.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών που πήρανε τηλέφωνο και εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στους πληγέντες.

Τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Τ.Δ. Χαλκιδικής είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ I.P.A. η οποία συνδράμει ποικιλοτρόπως πάντα τους συναδέλφους όσο και το κοινωνικό σύνολο, με πνεύμα αλληλεγγύης, φιλίας και αδελφοσύνης,

S E R V O P E R A M I K E C O
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ                                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *