Τουρνουά Τάεκβοντο” ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 2019”

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 09.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ν. Μουδανιών με τη συμμετοχή περίπου 100 αθλητών, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Taekwondo  “Προποντίς 2019” όπου διεξάγεται για έβδομη χρονιά, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν και αγώνες, μονομαχίες, τεστ δύναμης, τουλ εναέριες τεχνικές (ειδικά αγωνίσματα του ITF TAEKWONDO).

Το παρών έδωσαν το Αθλητικό Σωματείο ΑΡΜΑ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ, με προπονητή τον Σταύρο Τοκμακιδη, το Αθλητικό Σωματείο ΦΟΙΝΙΚΑΣ, με προπονητή τον Κοσμά Αβραμίδη καθώς και τα Σωματεία που συνδιοργάνωσαν τους αγώνες, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΑΧΗΤΈΣ Νέας Καλλικράτειας, τα οποία εκπροσωπήθηκαν από τον Εκπαιδευτή Χριστόφορο Μποζινη και τον αθλητικό παράγοντα, Γιώργο Δρομπουλιανούδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης ΓΙΩΡΓΟΣ, ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης ΚΑΡΡΑΣ, μέλη του ΔΣ, η Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών και Δημοσιογράφος, Κορίνα Ζολλά, καθώς και ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Δημήτριος ΠΑΛΛΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *