Επίσκεψη μαθητών στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής

Την 22.05.2018 και περί ώρα 10:00, οι μαθητές της ΣΤ’1 τάξης του Δημοτικού σχολείου Ορμύλιας, επισκέφθηκαν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής, στο Βατοπέδι.

Στα πλαίσια της επισκέψεώς τους και παράλληλα με την ξενάγησή τους στο τμήμα και την προσφορά από τους συναδέλφους πλαστικών καπακιών προκειμένου ενισχυθεί η δράση του σχολείου για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, γνωστοποιήθηκε στα παιδιά και στον δραστήριο δάσκαλό τους κ. ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑ Ιωάννη η δράση και το έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στον συνάθρωπο και την κοινωνία.

Παράλληλα προσφέρθηκε σε όλα τα παιδιά ένα αναμνηστικό δώρο με το λογότυπο της IPA, το ενημερωτικό φυλλάδιο καθώς και το ημερολογιό μας.

Αξίζει να επισκευτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου όπου παρουσιάζεται η πλούσια δράση τους, ενώ άξιο θαυμασμού είναι το έργο που παρουσίασαν πρόσφατα στα πλαίσια σχολικού προγράμματος και αφορά την απομακρυσμένη εγκατάσταση κάμερας που απεικονείζει 24ώρες το 24ωρο το χωριό τους (link) και η εγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού με παρακολούθσησή του μέσω δικής τους εφαρμογής.

Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας, www.ormyliaschool.gr 

Σημείωση : Για όλα τα παιδιά που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, χορηγήθηκε έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων τους.

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, οι μαθητές της ΣΤ’1 τάξης επισκέφθηκαν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής, στο Βατοπέδι.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του τμήματος, να μπουν σε περιπολικό και να θέσουν ερωτήματα. Ερωτήματα τα οποία απαντήθηκαν με μεγάλη χαρά από τους: Α/Β´ ΚΛΑΨΑ Φώτιο – Διοικητή, Ανθ/μο ΠΕΙΡΑΛΗ Χρήστο – Υποδιοικητή και Αρχ/κα ΒΟΥΔΟΥΡΗ Ιωάννη του ΤΤ Πολυγύρου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης ευχαριστούμε τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών , αντιπρόεδρος  της οποίας στην τοπική διοίκηση είναι ο κος ΠΕΙΡΑΛΗΣ Χρήστος, που προσέφερε τα αναμνηστικά που δόθηκαν στους μαθητές.

Ευχαριστούμε επίσης όλο το προσωπικό του τμήματος για τα πλαστικά καπάκια που συνέλεξαν και βοηθούν με τον τρόπο αυτό τη δράση μας για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Ευχαριστούμε  θερμά τον κ. Φιλίππου Κώστα για τη μεταφορά των μαθητών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *