Επιτυχής η ημερίδα της Τ.Δ. Χαλκιδικής της Δ.Ε.Α. για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

 Πολύγυρος,  1 Mαρτίου   2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επιτυχής η ημερίδα της Τ.Δ. Χαλκιδικής της Δ.Ε.Α. για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

 

Δεκάδες μαθητές σχολείων των Νέων Μουδανιών, παρακολούθησαν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο της πόλης, την ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο – Μύθοι και διαδικτυακή πραγματικότητα».
Τη διοργάνωση ανέλαβε η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού και του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών, υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Χαλκιάς και ο Τμηματάρχης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος Αστυνόμος Β΄, Χρήστος Τζουμαϊλής.

Οι δύο αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλυσαν εκτενώς τους κινδύνους και τις παγίδες που κρύβει το διαδίκτυο δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές τόσο προς τα παιδιά όσο και προς τους ενήλικες.

Στη διάρκεια της ημερίδας διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό για το «ψάρεμα στο διαδίκτυο», τις «απάτες στον κυβερνοχώρο» κ.α.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, η βουλευτής Χαλκιδικής κ.Σωτηρία Βλάχου, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ταξίαρχος Θεολόγης Τζουμαϊλής, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κ. Ευτυχία Παπανικολάου, η πρόεδρος του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών κ. Βαρβάρα Μαυροφρύδη και εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, o Ταμίας της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης κ. Χριστοδουλής Χριστόδουλος .

Τελετάρχης της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Τ.Δ. Χαλκιδικής και πρόεδρος του Επαγγελματικού Ταμείου Αστυνομικών πυροσβεστών και λιμενικών κ. Τσαγανός Ιωάννης.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους ομιλητές της εκδήλωσης από τον Πρόεδρο της Τ.Δ.Χαλκιδικής κ. ΠΑΛΛΗ Δημήτριο και από τον Ταμία του Εθνικού Τμήματος και μέλος του Δ.Σ. της Τ.Δ.Χαλκιδικής κ. ΠΑΠΑ Βασίλειο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Νέας Προποντίδας και στο Δήμαρχο κ. Καρρά Εμμανουήλ και στο Εμπορικό –Επαγγελματικό Σύλλογο Νέων Μουδανιών για τις ευγενικές τους χορηγίες.

 

SERVO PER AMIKECO

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν.Γραμματέας

ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                              ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *