Γενική Συνέλευση της I.P.A. Θεσσαλονίκης και Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Αστυνομικών εν αποστρατεία Θεσσαλονίκης

Όταν η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι πρωταρχικός στόχος όλων μας, τότε αγγίζουμε την τελειότητα του SERVO PER AMIKECO

 

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες, δεν απέτρεψαν αυτούς που μας εκτιμούν και προσπαθούν μαζί μας, να επαναφέρουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στην IPA να βρεθούν στις 16-01-2017 στην Θεσσαλονίκη. Κάποιοι μάλιστα χρειάστηκε να βάλουν και αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους.
Όταν η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι πρωταρχικός στόχος όλων μας, τότε αγγίζουμε την τελειότητα του SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας). Στην Θεσσαλονίκη, αυτό γίνεται αρκετά χρόνια και τις τελευταίες ημέρες είχαμε την δυνατότητα να μεταδώσουμε, με τους προσκεκλημένους μας, την έννοια αυτή σε κάθε γωνιά της χώρας.
Με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης των μελών της I.P.A. Θεσσαλονίκης,
που όπως συμβαίνει τα τελευταία επτά χρόνια, διεξήχθη ταυτόχρονα με την Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Αστυνομικών εν αποστρατεία Θεσσαλονίκης, προσκαλέσαμε πέραν των άλλων και αρκετούς προέδρους Τοπικών Διοικήσεων I.P.A.
Θα θέλαμε να προσκαλέσαμε και άλλους, αλλά δεσμευόμαστε αυτό να το πράξουμε τα επόμενα χρόνια, καθώς προσπαθούμε κάθε χρόνο να καλούμε διαφορετικές (κατά το δυνατόν) Τοπικές Διοικήσεις.
16-01-2016 ώρα 17.00 όλα είναι έτοιμα και η προσέλευση των προσκεκλημένων και των μελών αρχίζει.
Σε μια κατάμεστη πολυτελή αίθουσα του ξενοδοχείου PORTO PALACEη εκδήλωση ξεκινά, με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, ο οποίος ευχαριστεί όλους τους προσκεκλημένους και τα μέλη και ευχαριστεί τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο Ενώσεων που ΟΜΟΦΩΝΑ τον επέλεξαν ως Πρόεδρο της Συνέλευσης.Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Ακολούθως τον λόγο παίρνουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος ο οποίος απευθύνει χαιρετισμό και ακολουθεί ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Ακολουθεί βράβευση συναδέλφων ως ακολούθως:
Αναμνηστική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας μπάσκετ της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή για την σπουδαία προσφορά του. Την επίδοση της πλακέτας έκανε ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ενώ από τον εκπρόσωπο των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» επιδόθηκε δωροεπιταγή 100 ευρώ.
Αναμνηστική πλακέτα στον π. προπονητή ΥΦΑΑ στην ιστιοπλοϊα κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Αθανάσιο για την σπουδαία προσφορά του και την συνεχή στήριξη της ομάδας ιστιοπλοϊας της ΕΛ.ΑΣ. Την επίδοση της πλακέτας έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, ενώ από τον εκπρόσωπο των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» επιδόθηκε δωροεπιταγή 100 ευρώ.
Αναμνηστική πλακέτα στον συνάδελφο κ. ΠΑΠΑΤΖΙΑΜΟ Βασίλειο, για την συνεχή στήριξη πέραν της 20 ετίας στις δύο Ενώσεις. Την επίδοση της πλακέτας έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, ενώ από τον εκπρόσωπο των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» επιδόθηκε δωροεπιταγή 100 ευρώ.
Αναμνηστική πλακέτα στον συνάδελφο κ. ΜΑΝΤΑΡΛΗ Κων/νο, για την συνεχή στήριξη πέραν της 20 ετίας στις δύο Ενώσεις. Την επίδοση της πλακέτας έκανε ο Πρόεδρος τηςI.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ενώ από τον εκπρόσωπο των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» επιδόθηκε δωροεπιταγή 100 ευρώ.
Αναμνηστική πλακέτα στον συνάδελφο κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗ Νικόλαο, για την συνεχή στήριξη πέραν της 20 ετίας στις δύο Ενώσεις. Την επίδοση της πλακέτας έκανε ο Πρόεδρος τηςI.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ενώ από τον εκπρόσωπο των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» επιδόθηκε δωροεπιταγή 100 ευρώ.
Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, ο οποίος εντυπωσιασμένος από τον όγκο της συγκέντρωσης, δήλωσε ότι θα είναι θερμός υποστηρικτής των δράσεών μας και ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρονιά.
Ακολούθησε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Νικόλαος, ο οποίος επίσης δήλωσε ότι θα είναι κοντά σε κάθε εκδήλωση που ανεβάζει το κύρος των Ενώσεων και αποβλέπει στην σύσφιξη των σχέσεων φιλίας και εξυπηρέτησης μεταξύ των ενε ενεργεία και των συνταξιούχων συναδέλφων.
Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον π. Διευθυντή ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γρηγόριο, ο οποίος είναι ένθερμος φίλος και κατά τακτά χρονικά διαστήματα μας δίνει τις συμβουλές του για διάφορα θέματα.
Ακολούθως ο λόγος δόθηκε στους παρακάτω προσκεκλημένους μας, οι οποίοι ως κύριο θέμα είχαν την ΕΝΟΤΗΤΑ της I.P.A. η οποία ενότητα είχε διαρραγεί κατά τα τελευταία χρόνια και όλοι μαζί θα πρέπει να την επαναφέρουμε. Η σειρά των ομιλιών είχε ως ακολούθως:
Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας I.P.A. κ. ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
Αναπλ. Ταμίας του Εθνικού Τμήματος I.P.A. και Πρόεδρος I.P.A. Ηρακλείου κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανόλης.
Μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΧΡΑΠΑΣ Παντελής.
π. Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος.
Επίτιμο μέλος I.P.A. Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος I.P.A. Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος.
Πρόεδρος I.P.A. Ζακύνθου κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος.
Πρόεδρος I.P.A. Κυκλάδων κ. ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ Ταξιάρχης.
Πρόεδρος I.P.A. Καρδίτσας κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος.
Πρόεδρος I.P.A. Τρικάλων κ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος.
Πρόεδρος I.P.A. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος.
Πρόεδρος I.P.A. Δωδεκανήσου κ. ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ Τσαμπίκος.
Πρόεδρος I.P.A. Αρκαδίας κ. ΚΑΣΙΜΟΣ Σωτήριος.
Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Καβάλας κ. ΚΙΟΣΣΕΣ Ηλίας.
Πρόεδρος I.P.A. και Αποστράτων Πρέβεζας κ. ΚΙΤΣΙΟΣ Σοφοκλής.
Πρόεδρος I.P.A. και Αποστράτων Ιωαννίνων κ. ΚΙΤΣΙΟΣ Σπύρος.
Πρόεδρος I.P.A. Πιερίας κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Φριδερείκος.
Πρόεδρος I.P.A. Σερρών κ. ΜΠΑΓΚΟΣ Στέργιος.
Πρόεδρος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης κ. ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ Κων/νος.
Πρόεδρος Ι.P.A. Χαλκιδικής κ. ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος.
Πρόεδρος I.P.A. Φωκίδας κ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ Γρηγόριος.
Πρόεδρος I.P.A. Χανίων κ. ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ιωάννης.
Πρόεδρος I.P.A. Γρεβενών ΣΑΡΙΠΑΠΑΖΙΔΗΣ Θεόδωρος.
Πρόεδρος I.P.A. Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς.
Πρόεδρος I.P.A. Κιλκίς κ. ΤΑΡΝΑΡΑΣ Κων/νος.
Πρόεδρος I.P.A. Λάρισας κ. ΤΣΙΩΡΑΣ Χρήστος.
Πρόεδρος I.P.A. Ημαθίας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος.
Πρόεδρος I.P.A. Πέλλας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κων/νος.
Αν.Δημ. Σχέσεων Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ Δημήτριος.
Μηνύματα απέστειλαν οι παρακάτω πρόεδροι οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση για λόγους πέραν της θελήσεώς των:
Πρόεδρος I.P.A. Ροδόπης κ. ΣΚΕΥΑ Ζωή.
Πρόεδρος I.P.A. Καβάλας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Θεμιστοκλής.
Πρόεδρος I.P.A. Αιτωλίας κ. ΤΕΓΑΣ Χρήστος.
Πρόεδρος I.P.A. Λακωνίας κ. ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ Δημήτριος.
Πρόεδρος I.P.A. Αργολίδας κ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ Χρήστος.
Άλλοι Πρόεδροι Τοπικών Διοικήσεων I.P.A. δεν προσκλήθηκαν και επομένως η συμμετοχή θεωρείται ότι ήταν 100% επί των προσκληθέντων. Για τις υπόλοιπες Τοπικές που δεν προσκλήθηκαν καθώς και για Ενώσεις Αποστράτων που δεν προσκλήθηκαν, θα μεριμνήσουμε μελλοντικά και ζητούμε την κατανόησή τους.
Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην Πρόεδρο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ κ. ΚΥΛΑΦΗ Αγγελική για ένα σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση και ακολούθησε χαιρετισμός από τους χορηγούς ως ακολούθως:
Ο εκπρόσωπος των καταστημάτων ΔΙΚΤΥΟ κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος. Τα καταστήματα ΔΙΚΤΥΟ εκτός από τις δωροεπιταγές που έδωσαν σε όλους τους βραβευθέντες, μοίρασαν σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση (πέραν των 300 ατόμων) από ένα γκάτζετ και ενημερωτικό υλικό σε πολυτελή τσάντα.
Ο Διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας WIND κ. ΔΟΥΡΟΣ Θεόδωρος, ο οποίος συνοδευόταν από τα στελέχη ΔΑΦΝΟΜΙΛΗ Νικόλαο και ΛΟΥΤΣΗ Αικατερίνη.
Ο ιδιοκτήτης τυπογραφείου κ. ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ Δημήτριος.
Για λόγους πέραν της θελήσεώς τους, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση οι χορηγοί: VODAFONE– Γραφεία τελετών ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ & ΥΙΟΣ και Θερμοκήπια ΑΜΥΡΣΩΝΗ Γιακουμή Κοκάρι Σάμου.
Σειρά, είχε η κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο πατήρ Παύλος, ενώ ως ψάλτης τον βοήθησε ο π. Διευθυντής ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γρηγόριος. Το φλουρί από την πίτα των προσκεκλημένων έτυχε ο π. Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος, στο οποίο δόθηκε μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου. Στις μικρές βασιλόπιτες που δόθηκαν σε όλα τα μέλη αντιστοιχούσαν 3 φλουριά με ισάριθμες εικόνες του Αγίου Δημητρίου στους τυχερούς.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο νομικός σύμβουλος των δύο Ενώσεων κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης και ακολούθως ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας ενημέρωσε τα μέλη των δύο Ενώσεων για διάφορα θέματα που τους αφορούν.
Η εκδήλωση έλαβε τέλος στις 20.30 ώρα σε κλίμα ενθουσιασμού από όλους τους συμμετέχοντες. Στην συνέχεια όλοι οι προσκεκλημένοι με 2 λεωφορεία μετέβησαν στο γνωστό κοσμικό κέντρο Θεσσαλονίκης LE PALAIS όπου απόλαυσαν καλό φαγητό μα καλό κρασί και καλή μουσική. Στο κέντρο, προσήλθε και ο χορηγός μας, από τα γραφεία τελετών κ. Φάνης ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό καταχειροκροτούμενος από τους πλέον των 100 προσκεκλημένους μας. Επίσης στο κέντρο προσήλθε και τέταρτο υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας WIND ο κ. ΤΡΕΚΛΑΣ Πέτρος. Κατά την είσοδο στο κέντρο δόθηκε σε όλες τις κυρίες από μία ορχιδέα, προσφορά των θερμοκηπίων ΑΜΥΡΣΩΝΗ Γιακουμή Κοκάρι Σάμου.
Την επόμενη ημέρα το πρωϊ, με λεωφορεία και επίσημους ξεναγούς, οι προσκεκλημένοι μας, ξεναγήθηκαν στις ομορφιές της Θεσσαλονίκης και το μεσημέρι, όλοι μαζί μεταβήκαμε για φαγητό σε γνωστή κοσμική ταβέρνα.
Από το απόγευμα της 17-01-2017 ξεκίνησε η αναχώρηση των προσκεκλημένων μας, από την Θεσσαλονίκη, η οποία αναχώρηση ολοκληρώθηκε σήμερα 21-01-2017.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την συμμετοχή.
Είστε υπέροχοι!!!
ΠΗΓΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ
perakisΧανιά 20 Ιανουαρίου 2017   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αξιότιμε Πρόεδρε της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, αγαπητέ φίλε Βασίλη Γιαννακόπουλε.
Αξιότιμε Πρόεδρε της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης, αγαπητέ φίλε Γιώργο Αναστασιάδη.
Αξιότιμε Πρόεδρε του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρε της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και Μέλος του Δ.Σ. της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, αγαπητέ φίλε Ηλία ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης.
Σας ευχαριστώ θερμά για την εγκάρδια υποδοχή και την υπέροχη αδελφική και αξέχαστηφιλοξενία, της οποίας έτυχα μετά της συζύγου μου στην πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση της Ετήσιας Τακτικής κοινής Γενικής Συνέλευσης της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης.
Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους μας και ακόμη πιο δύσκολη για την Ένωσή μας, η κοινωνία μας, αλλά και οι νέοι συνάδελφοι μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα ,από όπου και αν προέρχονται. Αυτά με την στάση και το λόγο όλων των εκπροσώπων των Τοπικών Διοικήσεων Χώρας που χαιρέτισαν στην Ετήσια Τακτική κοινή Γενική σας Συνέλευση, στάλθηκαν και θα παραμείνουν ως πυλώνες για μια Ένωση ενωμένη, δυνατή, με πρόσημο την αγάπη και την αδιαπραγμάτευτη αληθινή φιλία !!
Αυτή που η Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Θεσσαλονίκης, δίνει απλόχερα και χωρίς αντάλλαγμα όλα αυτά τα χρόνια!
Με αγαστή συνεργασία και φιλία, θα πορευθούμε μαζί με επιτυχία και τα επόμενα χρόνια.Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία, χαρά και δημιουργία! Μετά τιμής και αδελφικής αγάπης.
“ServoperAmikeco”  «Υπηρετώ δια της φιλίας»
Ο Πρόεδρος Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων – Ιωάννης Περράκης
———————————————————————————————————————————————
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ I.P.A.
katsaropoulos100Αγαπητέ κ. πρόεδρε της Γενικής Συνέλευσης.
Αγαπητέ κ. πρόεδρε και μέλη του ΔΣ της ΤΔ Θεσσαλονίκης.
Αγαπητέ κ. πρόεδρε της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης.
Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμητική σας πρόσκληση να παραστώ με την ιδιότητα του ΠΓΓ στην Ετήσια Τακτική κοινή Γενική Συνέλευση της Τοπικής Διοίκησης Δ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης  και της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α Θεσσαλονίκης, καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας για το 2017.
Η εγκάρδια και ζεστή υποδοχή και φιλοξενία σας, μου άφησε για άλλη μια φορά την πεποίθηση για άμεση και πραγματική ερμηνεία και εφαρμογή της φιλίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης που η Δ.Ε.Α. πρεσβεύει.
Επιπλέον η αποδοχή της πρόσκλησής σας από περισσότερες των 25 Τοπικών Διοικήσεων της χώρας, αποδεικνύει την αποδοχή του έργου και του ρόλου σας ως η δεύτερη μεγαλύτερη Τ.Δ. Τα θετικά μηνύματα όλων αυτών για ενότητα, συνεργασία, φιλία και εξωστρέφεια μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί σε μια θετική κατεύθυνση, χωρίς αποκλεισμούς και ανταλλάγματα.
Κλείνοντας να σας ευχηθώ το νέο έτος 2017 που ξεκίνησε, να φέρει σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας, υγεία ευτυχία και να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.
Σας ευχαριστώ πολύ.    “ServoperAmikeco”
George
Georgios KATSAROPOULOS
Secretary General of International Executive Board
International Police Association (IPA)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *