ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ΕΟΡΤΗΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

logo ΔΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ανακήρυξη του έτους 2016 ως «ΕΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» από την UNESCO, με αφορμή τη συμπλήρωση 2.400 χρόνων από τη γέννησή του, αποτέλεσε το έναυσμα για τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (International Police Association) να θέσει στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της τον κορυφαίο Έλληνα φιλόσοφο.

Η τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής με τη στήριξη του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε διήμερο εκδηλώσεων την 17η και 18η Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα με θέμα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ΕΟΡΤΗΝ» στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Παλλήνης (Χανιώτη Χαλκιδικής) με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Χαλκιδικής, Γενικό γραμματέα της Εταιρίας Μακεδονικών σπουδών και πρώην Βουλευτή του Νομού Χαλκιδικής κ. Βασίλειο Πάπα και εισηγητή τον Δρ. Κλασικής Αρχαιολογίας και Διευθυντή των ανασκαφών στα Αρχαία Στάγιρα κ. Κων/νο Σισμανίδη, ο οποίος και αναφέρθηκε στην ανακάλυψη του ταφικού μνημείου του Αριστοτέλη στα αρχαία Στάγιρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής Ταξίαρχος κ. Θεολόγης ΤΖΟΥΜΑΪΛΗΣ, ο παγκόσμιος Γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Κατσαρόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Καραπατάκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Πυροσβεστών και Λιμενικών κ. Τσαγανός Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χαλκιδικής κ. Αγγελίδης Γρηγόριος, μέλη του Δ.Σ τόσο του Ελληνικού τμήματος της Δ.Ε.Α, όσο και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χαλκιδικής, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και Πολιτευτής Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας καθώς και πολλοί Αστυνομικοί. Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Δημήτριος Πάλλης. Την παρουσίαση των ομιλητών επιμελήθηκε η κα Κορίνα Ζολά του FocusHalkidiki.

Το διήμερο εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη και την ξενάγηση των συμμετεχόντων, στο χώρο των Αρχαίων Σταγίρων, από τον Δρ. Κλασικής Αρχαιολογίας κ. Κων/νο ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ.

SERVO PER AMIKECO
(υπηρετώ  δια  της  φιλίας)

Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν.Γραμματέας

ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάετε την ομιλία του κ.Πάππα

lr-3758

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *